Alles begint met goed luisteren

Advies

Twee keer meten, één keer snijden, luidt een bekend gezegde. De werkwijze van Vossloh Cogifer Kloos BV sluit hier zeker op aan. Alles begint voor ons met goed luisteren. Naar u, uiteraard. Wat zijn uw wensen, wat is uw specifieke probleem, welke eisen stelt u? Het zijn vragen die wij graag uitvoerig met u bespreken vóór wij aan productie denken. Wij zijn er immers om u te helpen.

Ontwerp

Na ons uitgebreide klantadvies, gaan onze engineers met de modernste middelen aan de slag om het ontwerp te vervaardigen. Deze tekeningen worden u uiteraard ter goedkeuring aangeboden.

Productie

Is het ontwerp eenmaal goedgekeurd, dan starten we met de daadwerkelijke productie. Hierbij wordt altijd gebruik gemaakt van de best mogelijke materialen. Tijdens de productie en voor verzending, voert onze interne kwaliteitsdienst een grondige in-house controle uit. De bevindingen hiervan worden vastgelegd in een inspectieprotocol. Voor de levering wordt u uitgenodigd voor een inspectie van de materialen.

Het gehele productieproces vindt binnen Vossloh Cogifer Kloos BV plaats onder het kwaliteitsborgingssysteem ISO 9001:2008. U krijgt van ons na productie een uitgebreide einddocumentatie met daarin certificaten van alle toegepaste materialen, inspectierapportages, stuklijsten en ‘as built’-tekeningen.

Traceability

Om de herkenbaarheid van de door ons vervaardigde materialen te borgen, voorzien we al onze producten (zoals halve tongbewegingen en puntstukken) van unieke nummers.

Evaluatie

Na de levering van de materialen voeren wij een evaluatie uit bij onze klanten. Op deze manier willen we onze service en kwaliteit nóg verder verbeteren.

Onderhoud

Aangezien onderhoud, zeker in de eerste weken na ingebruikname van de spoormaterialen, van groot belang is, beschikken wij over een eigen servicedienst die desgewenst een eerste onderhouds(slijp)beurt voor u kan uitvoeren. Tevens kunnen zij u bij uw werkzaamheden tijdens installatie of onderhoud assisteren.